Värmepumpar, Badrum & Kök, Radiatorer & Termostat, Varmvatten. ROT

Värmepumps­installationer

Vi hjälper dig att hitta rätt produkt som krävs utifrån dom förutsättningar som finns hos dig. Vi har samarbete med dom flesta leverantörer på marknaden.

Badrum & Köks installationer

Vi erbjuder dig smarta och effektiva lösningar optimerat för dig. Vi utför installationer inom avloppssystem, tappvattensystem & värmesystem. Vi kan vid behov ombesörja den entreprenad som passar just dig.

Radiatorer & Termostatbyten

Vi erbjuder utbyte av gamla radiatorer, samt montering och installation av tillkommande radiatorer och konvertering till hela radiatorsystem. Vi utför även pumpbyten som förbättrar ditt värmesystem på ett effektivare sätt.

Fördelar med att byta termostater:

  • För att uppnå ett behagligt boende klimat som ger en snabb och god komfort efter dina behov.
  • Du spar energi, pengar och miljö.
  • Hushållet får ner sina värmekostnader och därmed mer avkastning till annat.

En grad av rumstemperaturen ger ca 5–7 procent besparing.

Installation av Varmvattenberedare

Har du en äldre varmvattenberedare finns det möjligheter att spara energi, pengar och miljö på att byta till en ny med bättre isolering och effektivare uppvärmningsteknik. Vi hjälper dig att hitta en varmvattenberedare som är anpassad till just ditt badrum och din vattenkvalitet och ser till att den blir korrekt och säkert installerad.

ROT-installationer

Vi erbjuder även i egen regi åtaganden så som uppbyggnad av atterfallshus, friggebod samt garage. Vi erbjuder även uppbyggnad av kök, badrum & tvättstuga. Dela gärna med er av era önskemål, tankar & idéer så är vi gärna med och utvecklar dom.

Kostnad per timme

675 ink moms
472,50 ink rotavdrag